Vukomanović: Vjerujem u dobar rezultat protiv Mladosti

Vukovi žele novu pobjedu

Vukomanović: Vjerujem u dobar rezultat protiv Mladosti

Samir Mlaćo

Olimpik je u proteklom kolu BHT Premijer lige ostvario pobjedu nad direktnim konkurentom u borbi za opstanak Metallegheom iz Jajca rezultatom 1:0.

Tim sa Otoke u narednom kolu gostuje ekipi Mladosti iz Doboja kod Kaknja, za službenu stranicu tima sa Otoke govorio je  Dejan Vukomanović, prvotimac Olimpika.

Nakon dužeg perioda vratio si se i odigrao cijelu utakmicu. Kakvo je stanje sa povredom i da li si se u potpunosti oporavio?

“Lijep je osjećaj opet utakmicu igrati od prve minute. Svakako da još uvijek nisam u najboljoj formi, ali kroz jednu-dvije utakmice se nadam da će i to doći na svoje.”

Nakon dugo vremena Olimpik je pobijedio u jednom susretu. Smatraš li da bi pobjeda protiv Metalleghea mogla biti prekretnica za bolje rezultate ekipe?

“Ova pobjeda nam puno znači na psihološkom planu, ekipa opet vjeruje da može. Svaka pobjeda je lijepa i svaki bod na kraju može biti odlučujući. Ni poslije poraza od Širokog Brijega se nismo predali i to je znak da imamo karakter i to trebamo pokazati u svakoj narednoj utakmici.”

Slijedi duel sa ekipom Mladosti. Kakva su tvoja očekivanja od tog duela?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Mislim da mi nemamo puno prostora za razmišljanje. Svaku utakmicu moramo igrati kao da je ključna za naš opstanak, pa tako i ovu s Mladosti. Nadam se dobrom rezultatu i vjerujem u njega.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi