Vukotić: Banjalučku košarku vraćamo tamo gdje pripada

Košarkaš Borca za SportSport.ba

Vukotić: Banjalučku košarku vraćamo tamo gdje pripada

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Borca su u posljednjem kolu regularnog dijela prvenstva Prve muške lige Republike Srpske, uspjeli da na svom parketu u Boriku savladaju ekipu Teslića i tako obezbjede opstanak u društvu najboljih timova i naredne sezone.

Bojan Božić i njegovi izabranici tokom cijelog šampionata nailazili su na niz prepreka. Povrede su bile najveći problem, pa su tako crveno-plavi samo jednom bili kompletni i to u posljednjem, 26. kolu upravo protiv Teslića.

Navedeni podatak dovoljni govori o problematici s kojom su se susretali Banjalučani. No, uprkos svemu, mlada ekipa čija je starosna dob 18,3 u prosjeku, uspjela je da ostavi dobar utisak pred svojom publikom i tako najavi bolje dane za banjalučku košarku.

"Iza nas je jedna dobra sezona u svakom slučaju. Izborili smo opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske. Svi igrači su dobili priliku da pokažu koliko znaju, iako smo tokom cijelog prvenstva kuburili sa povredama. Ipak, sve smo prebrodili i izgurali do kraja lige na najbolji mogući način. Svi u klubu smo zadovoljni na kraju. Vidjećemo koliko će trajati pauza, ali svi s nestrpljenjem iščekujemo nove pripreme, kako bi banjalučku košarku vratili tamo gdje pripada", rekao je za SportSport.ba košarkaš Borca, Milan Vukotić.

Od očaja do sjaja, tako se može nazvati minuli period za banjalučki sastav. Trudom, radom, željom ali i voljom, Banjalučani su uspjeli u svom naumu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi