Vukotić: Dati tri gola Sarajevu, potvrda je kvaliteta

Kapiten Krupe za SportSport.ba

Vukotić: Dati tri gola Sarajevu, potvrda je kvaliteta

D. Vejo

Fudbaleri Krupe danas u prijateljskom meču na Piroti bili bolji od premijerligaškog rivala Sarajeva rezultatom 3:1.

Izabranici Slobodana Starčevića susret su praktično riješili već u prvom poluvremenu, kada su postignuti svi golovi.

Prednost od dva gola, banjalučki sastav čuvao je do posljednjeg sudijskog žvižduka, iako je Sarajevo bilo dosta konkretnije nakon predaha.

No, iz tabora plavo-bijelih ističu da je ovo velika pobjeda za njih koja će im dosta značiti na daljem samopouzdanju, bez obzira što je meč prijateljskog karaktera.

"Danas smo igrali protiv jednog dosta motivisanog protivnika koji za sedam dana igra Evropu. Kada igrate protiv Sarajeva, ne treba vam motivacija bez obzira što je riječ o prijateljskoj utakmici. Nikome nije lako dati tri gola, ali kada to uradite Sarajevu, onda ste potvrdili dobru igru", izjavio je za SportSport.ba kapiten Krupe, Aleksandar Vukotić.

Fudbaleri Krupe nemaju vremena za odmor, jer ih već u nedjelju očekuje put na Zlatibor, gdje će obaviti drugi ciklus priprema.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi