Vukotić: Pobjeda za korak bliže Premijer ligi

Krupa dočekuje Leotar

Vukotić: Pobjeda za korak bliže Premijer ligi

D. Vejo

Ostalo je još nekoliko dana do kraja regularnog dijela Prve lige Republike Srpske, a na čelu tabele nalazi se Krupa koju prati Mladost.

Slobodan Starčević i njegovi puleni u subotu igraju posljednji meč Prve lige RS. Krupa će ukoliko pobijedi ekipu Leotara na svom terenu ostati na vrhu tabele i tako će u Ligu za prvaka ući sa prve pozicije. Svjesni ozbiljnosti narednog meča su i igrači Krupe.

"Prvenstvo je došlo kraju. Posljednji meč u ligi kada je ova sezona u pitanju igramo sa ekipom Leotara. Od njih smo izgubili u prvom dijelu prvenstva u Trebinju pa se tako nadam da ćemo se pobjedom revanširati za poraz. Ukoliko upišemo tri boda, idemo s prve pozicije u doigravanje što bi nam mnogo značilo", rekao je za SportSport.ba štoper Krupe, Aleksandar Vukotić.

Utakmica između Krupe i Leotara igra se ovog vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije