Krupa se ne šali: U Stanišićima pala Zvijezda 09

Nova pobjeda za ostanak na čelu tabele

Krupa se ne šali: U Stanišićima pala Zvijezda 09

Adnan Beganović

U derbiju 21. kola Prve lige Republike Srpske fuddbaleri Krupe su u Etno selu Stanišići savladali domaću Zvijezdu 09 (2:1), te su tako ostali na čelu tabele.

Izabranici Slobodana Starčevića stigli su do pete pobjede u drugom dijelu sezone iz isto toliko odigranih susreta. Krupa je i danas pokazala da je trenutno najkvalitetnija ekipa u Prvoj ligi Republike Srpske i da s punim pravom "puca" na Premijer ligu.

Sjajno su izabranici Slobodana Starčevića otvorili susret, a do prednosti su došli već u 3. minuti kada je vlastitu mrežu pogodio Dušan Babić.

Sredinom prvog poluvremena, tačnije u 21. minuti Miljan Ljubenović je udvostručio prednost ekipe iz Krupe na Vrbasu, da bi minut prije odlaska na odmor Edin Hasanbašić pogodio, za kasnije će se ispostaviti, konačnih 1:2.

Prva liga Republike Srpske, 21. kolo:

Zvijezda 09 - Krupa 1:2 (Hasanbašić / Babić autogol, Ljubenović)

ZVIJEZDA: Velimirović, Babić, Nikolić, Stanić, Kuduzović, Đokić, Hasanbašić, Zekić, Boljanović, Vidaković, Ćosić. Još je igrao Spasojević.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

KRUPA: Kutić, Stjepanović, Damjanović, Koljić, Ljubenović, Dujaković, Vuković, Vukotić, Malinović, Mijić, Milanović. Još su igrali Maksimović, Stojanov i Mazalica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije