Vukovi gube strpljenje

Prema pisanju Tuttosporta

Vukovi gube strpljenje

Adnan Beganović

Prema pisanju talijanskog Tuttosporta čelni ljudi Wolfsburga traže od našeg reprezentativca Edina Džeke da što prije donese odluku o tome gdje će igrati naredne sezone.

Šef struke popularnih Vukova Lorenz Kostner za Tuttosport je rekao da bi bio jako sretan kada bi bh. reprezentativac ostao u Wolfsburgu.

"Edin će završiti sezonu sa nama, a onda ćemo vidjeti šta i kako dalje. Ukoliko odluči ostati sa nama to će biti fantastično, a ukoliko se odluči za odlazak, želimo to znati što prije", rekao je Kostner, dok je naš reprezentativac izjavio:

"Ja želim igrati u Ligi prvaka i naredne sezone. Nikad nisam rekao da je Seria A jedina liga u kojoj ću igrati. Sve opcije su na stolu, a u nekoliko narednih sedmica donijeću odluku."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.