Vuković: Nisam razmišljao o ostavci

Nakon neuspjeha Srbije na SP

Vuković: Nisam razmišljao o ostavci

Selektor rukometaša Srbije Veselin Vuković rekao je da nije pomišljao na ostavku i izrazio uvjerenje da odluka pojedinih igrača da se povuku iz reprezentacije nije definitivna.

Rukometaši Srbije doputovali su sinoć u Beograd iz Španije, gdje su na prvenstvu svijeta okončani takmičenje porazom u osmini finala od domaće selekcije (31:20).

Vuković vjeruje da je najava Darka Stanića, Alema Toskića, Nenada Vučkovića i Žarka Šešuma o povlačenju iz nacionalnog tima Srbije posljedica lošeg izdanja na SP.

"Takve odluke donose se hladnom glavom. Čućemo se za desetak dana, ne vjerujem da je njihova odluka definitivna. Nije mi palo na pamet da podnosim ostavku zato što je ovo tek početak olimpijskog ciklusa", izjavio je Vuković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.