Vuković: Znali smo da će se Toromanović umoriti

Vuković: Znali smo da će se Toromanović umoriti

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković bio je zadovoljan nakon današnje pobjede svoje selekcije u Skenderiji.

Rukometna reprezentacija Srbije odigrala je odlično drugo poluvrijeme, te sa rezultatom 24:21 bila bolja od ruometne reprezentacije Bosne i Hercegovine u Skenderiji.

"Imali smo problema u prvom poluvremenu sa Toromanovićem, ali smo znali da se i on mora umoriti u nastavku. Vezali smo nekoliko dobrih napada i uspjeli preokrenuti rezultat. Reprezentacija BiH je mnoga bolja nego što to rezultati pokazuju i zbog toga imam pravo biti sretan s ovom pobjedom", rekao je Vuković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.