Vulić novi trener Croatije

Vulić novi trener Croatije

Adnan Beganović

Nekadašnji trener Hajduka, s kojim je u sezoni 2000/01 osvojio naslov prvaka Hrvatske, Zoran Vulić, novi je trener Croatije iz Sesveta.

Prema pisanju hrvatskih medija, Zoran Vulić i alfa i omega prvoligaša iz Sesveta Zvonko Zubak, dogovorili su dvogodišnju saradnju, a sutra bi se navodno trebali i staviti potpisi na ugovor.

"Sve smo se dogovorili, ali iz iskustva znam da ništa nije gotovo dok se ugovor ne potpiše. Međutim, vjerujem da će sve biti u redu te da ću u naredne dvije sezone voditi Croatiju", rekao je Vulić za hrvatske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.