Velika borba za Hajdukovog dragulja počinje: Nakon Manchester Cityja još tri kluba stižu sa ponudama

Gdje će nastaviti karijeru?

Velika borba za Hajdukovog dragulja počinje: Nakon Manchester Cityja još tri kluba stižu sa ponudama

E. Oštraković

Nakon što je prije nekoliko dana stigla velika vijest da je Manchester City poslao zvaničnu ponudu za mladog fudbalera Hajduka, Luku Vuškovića, stižu nove sjajne vijesti za ovog mladića.

Naime, kako stvari stoje on će imati jako dobra izbor klubova za koje može potpisati jer su se još neki klubovi uključili u borbu za njegov potpis.

Osim Manchester Cityja u Engleskoj ga žele još neki klubovi čija imena nisu poznata, ali zato postoje i klubovi čija su imena poznata.

Radi se o Paris Saint-Germainu, Milanu i Benfici, te naravno Manchester Cityju koji je već poslao zvaničnu ponudu.

PSG je već pratio Vuškovića krajem prošle godine, te su tada Hajduku navodno nudili četiri miliona eura, te milion eura kroz razne bonuse.

Podsjetimo da je Vušković nedavno potpisao ugovor sa jednim od najboljih menadžera na svijetu, Pinijem Zahavijem, a upravo preko njega je u Hajduk stigla ponuda Manchester Cityja.

Oglasi

Kada je riječ o ponudi Manchester Cityja nju je prvi prenio pouzdani engleski novinar David Ornstein, a zatim je potvrđena i od strane Fabrizija Romana.

Hajdukov dragulj privukao je mnogo pažnje otkako je dobio priliku da igra za prvi tim, a engleski mediji prenijeli su da je stigla i prva ponuda za njega.

David Ornstein, jedan od najboljih engleskih novinara, prenio je ekskluzivno vijest da je Manchester City poslao zvaničnu ponudu na adresu Hajduka.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Tako je za Vuškovića stigla ponuda od 10 miliona eura fiksno plus dva miliona eura u dodacima. Sigurno je da je veliki posao uradio i njegov agent Pini Zahavi.

"Manchester City je prvi klub koji je poslao zvaničnu ponudu za Luku Vuškovića. Štoper Hajduka je tražen od strane mnogo klubova. Zvanična ponuda od 10 miliona eura plus dva miliona eura u dodacima stigla je na adresu Hajduka. Još uvijek nije prihvaćena niti odbijena", stoji u objavi Ornsteina

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi