Wagner: Bio bih zadovoljan sa pobjedom bez primljenog gola

Brazilac za SportSport.ba

Wagner: Bio bih zadovoljan sa pobjedom bez primljenog gola

Nakon lakše operacije na koljenu, Wagner Santos Lago polako se vraća u staru formu. Na posljednjoj utakmici igranoj u Travniku Brazilac je ušao pola sata prije kraja, ali ipak nije uspio prodonijeti pogotku Širokobriježana. 

„Najvažnije je da je povreda stvar prošlosti i da se svakog dana osjećam sve bolje. Ambicije u ovoj sezoni su visoke a rezultati uvijek zavise i od zdravstvenog biltena,“ kaže Wagner u kratkom razgovoru za naš portal.

Danas će na Pecari sa početkom od 15 sati meč četvrtfinala Kupa BiH igrati Široki Brijeg i Olimpic.

„Neće biti lako, u to nema sumnje. Ne pamtim kada smo na Pecari posljednji put porazili Olimpic. Oni tradicionalno dobro igraju u Širokom Brijegu. Ja bih lično bio zadovoljan sa svakom pobjedom bez primljenog gola,“ dodao je Wagner.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.