Wagner Love se po četvrti put vraća u isti klub

Pregovori u završnoj fazi

Wagner Love se po četvrti put vraća u isti klub

A. Čaušević

Wagner Love je raskinuo ugovor s Corinthiansom i slobodan je u izboru nove sredine. Kako stvari stoje neće mu trebati dugo vremena da pronađe novi klub.

Love bi se mogao vratiti tamo gdje je i doživio najveću slavu. Iskusni 36-godišnjak je blizu novog potpisa ugovora sa CSKA iz Moskve.

Brazilski napadač je ranije u tri navrata igrao za CSKA, a prema svemu sudeći čeka ga i četvrti potpis za velikana iz Moskve s kojim je 2005. godine osvojio i tadašnji Kup UEFA.

Love je u dresu CSKA u prošlosti odigrao 256 mečeva, postigao 124 gola i smatra se jednim od najboljih stranaca u historiji ruskog kluba.

Osim za CSKA u Evropi je igaro za Monaco i Bešiktas, bio je član kineskog Lunenga te brazilskih velikana Palmeirasa, Flamenga i Corinthiansa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi