Wagner: Nadam se da ćemo osvojiti titulu koju dugo čekamo

Brazilac uoči revanš susreta

Wagner: Nadam se da ćemo osvojiti titulu koju dugo čekamo

Uoči sutrašnjeg okršaja Širokog Brijega i Željezničara predstavnicima medija obratio se i igrač ekipe sa Pecare, Wagner. Brazilac je uoči revanš susreta optimističan.

"Jedva čekamo da počne utakmica. Opet koristim priliku da pozovem sve navijače i sigurno će gledat dobru utakmicu i nadam se da ćemo mi osvojiti titulu koju dugo čekamo. Cijela ekipa mora biti jedna duša na terenu i da damo naše najbolje što znamo i da ponovimo igru kao protiv Borca.", rekao je kapetan Širokog, Wagner te je dodao:

"Prošle godine smo na Grbavici igrali dobro ali smo u uzvratu svi podbacili i nismo igrali dobar nogomet, ovaj put se nadam da ćemo odigrati puno bolje."

Musa u ovom susretu neće moći računati na Damira Džidića dok određenih problema sa povredama imaju Davor Landeka i Serdarušić. Dalibor Šilić je počeo trenirati i bit će na klupi. Mirko Marić također neće biti u konkurenciji jer igra za U19 reprezetaciju u prijateljskoj utakmici sa Poljskom.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.