Wagner: Neće biti lako

Derbi na Pecari

Wagner: Neće biti lako

Ovog vikenda počinje Premijer liga BiH, a već u prvom kolu igra se nekoliko derbija.

Na Pecari se danas u 15 sati sastaju četvrtoplasirana momčad Širokog i vodeći Borac.

Iako je bilo upitno da li će se ovo kolo odigrati, na Pecari su ipak upriličili konferenciju za novinare, na kojoj su se okupljenima obratili trener Ivo Ištuk, te Santos Lago Wagner.

„Sigurno da neće biti lako, Borac je dobra momčad i disciplinirana pogotovo u zadnjoj liniji. Iz njihove ekipe najbolje znam Krunića jer je igrao sa mojim bratom u Rusiji, ali više-manje su dobro pokriveni na svim pozicijama. Vjerujem da možemo do pobjede, pa makar one minimalne od 1:0.“, rekao je Wagner.

„Hendikep je što ne možemo računati na Šilića, Marciana i Džidića jer su nam te pozicije deficitarne. Dobro je da je ova utakmica odmah na startu i da pobjedom možemo smanjiti prednost Borca, iako po meni oni ostaju glavni favoriti za naslov. Mi imamo svoj cilj i želje i ove sezone, a to je izlazak u Europu, preko prvenstva ili Kupa, a mišljenja sam da u Kupu imamo veće šanse.“, rekao je trener Širokog Ivo Ištuk.


„Borac je posebno dobar u obrani, mislim da odavno nismo igrali protiv discipliniranije momčadi. Mi smo imali solidne pripreme, bilo je i loših i dobrih utakmica, ali prvenstvo je jedno a pripreme drugo.“, rekao je Ištuk.

Ivo Ištuk je otkrio i sastav svoje prve momčadi koja će istrčati na stadion Pecara protiv Borca:

Bandović - Diogo, Brekalo, Topić, Bertoša - Kožul, Ivanković, Mišić, Zakarić - Wagner, Roskam.

Istočna tribina će inače biti rezervirana za gostujuće navijače, a najavljen je dolazak oko 150 pristalica banjalučkog kluba.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.