Wagner: Očekujem tri boda

Premijer liga

Wagner: Očekujem tri boda

U prostorijama NK Široki Brijeg održana je konferencija za medije povodom zaostalog susreta sa Sarajevom. Na konferenciji su govorili glavni tajnik kluba Josip Bevanda, trener Toni Karačić te Wagner, jedan od najboljih igrača Širokog ali i Premijer lige.

Tajnik kluba govorio je o sigurnosnim uvjetima te o samoj organizaciji utakmice. 

„Mi se već duže vrijeme pripremamo za ovu utakmicu. Već 28. listopada smo poslali dopis Sarajevu o tome da li će dolaziti gostujući navijači, a do jučer ujutro nismo imali podataka o tome. Imamo saznanja od policije iz Sarajeva da navijači neće organizirano doći. Klub će se pripremiti i poduzeti sve sigurnosne mjere za ovu utakmicu. Zamolio bih navijače da se ne ljute jer će se detaljnije pretresati i dobro bi bilo da se ranije dođu zbog gužve. a neće biti dopušteno unošenje niti upaljača i molio bih da dođu u što većem broju i da fer i korektno podrže svoj klub“, rekao je Bevanda.

Trener Širokog Toni Karačić  govorio je o stanju u momčadi te o ekipi Sarajeva.

„Što se tiče pripreme ona je uobičajena kao i pred svaku drugu utakmicu. Imamo manjih problema sa ozljedama pojedinih igrača. Za susret sa Sarajevom neće konkurirati Ivanković zbog crvenog kartona i Renato koji ima zdravstvenih problema, a ostali igrači su spremni. Što se tiče Sarajeva, mogu reći da se radi o jednom jako kvalitetnom protivniku, koji posljednje vrijeme igra na visokoj razini i siguran sam da neće biti lako. Ja pozivam navjače da dođu u što većem broju i da korektno podrže naše momke jer oni su to itekako zaslužili, a mi garantiramo dobru predstavu i zalaganje. Mislim da smo mi kvalitetniji i da ćemo slaviti. Sa pobjedom nam se otvara prilika za jesensku titulu, ali idemo utakmicu po utakmicu“, rekao je trener Širokog Toni Karačić.

„Nadam se da ćemo pobjediti Sarajevo. Pobjedili smo ih već u prošloj sezoni na Koševu. Volio bih kad bi završili jesenski dio prvenstva na prvom mjestu“, kratko je rekao Wagner.

Na upit novinara o tome tko bi mogao zamijeniti kartoniranog Ivankovića pošto je on jedan od standardnih igrača Karačić je rekao:

„Na toj poziciji imamo nekoliko igrača, Tiago, Perajica i ovi mlađi Pinjuh Ante i Mario te oporavljeni Glavina. Mladi dobro rade na treningu, one prilike što su im pružene su dobro iskoristili. Izabrat ćemo od ovih igrača najbolje i najspremnije“, rekao je za kraj Karačić.

Široki Brijeg i Sarajevo susret igraju  u srijedu 4.11. na stadionu Pecara u Širokom Brijegu s početkom u 17 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.