Wagner ostaje na Pecari

Dobre vijesti za Široki brijeg

Wagner ostaje na Pecari

Santos Lago Wagner, jedan od najboljih igrača Širokog Brijega i dalje će nositi plavi dres. Wagner je trenutno u Rusiji gdje je u posjeti bratu Bajanu, a produljenje ugovora na još godinu dana je telefonski dogovorio sa upravom kluba.

Wagner će se za nekoliko dana vratiti iz Rusije i priključiti treninzima Širokog.

S druge strane, izgleda da lista odlazaka još nije gotova. Danas je uprava kluba napravila sporazumni raskid ugovora sa dva igrača, Markom Zelenikom i Tomislavom Božićem koji su sada slobodni igrači.

Podsjećamo, ekipa trenutno trenira na SRC Musa-Karačić na Blatu, drugi dio treninga će odraditi na Kupresu, a 26. Imaju dogovorenu utakmicu sa Zagrebom. Prvi susret u Europskoj ligi Široki Brijeg igra 2. srpnja 2009., protivnika će saznati 22. lipnja 2009. kada je izvlačenje parova.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije