Wagner potpisao na 2 godine

Veznjak Širokobriježana ostaje na Pecari

Wagner potpisao na 2 godine

Santos Lago Wagner, jedan od najvažnijih igrača već dulje vrijeme na Pecari, potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa NK Široki Brijeg i ubuduće će braniti boje ovog kluba.

Wagner je dakle prvi igrač koji je produljio svoj ugovor nakon što mu je istekao. Upravu kluba s Pecare očekuju još dosta razgovora jer i ostalim igračima su većinom istekli ugovori, a kako je istakao Ištuk na službenom predstavljanju, nitko od igrača nije rekao da želi otići te da on kao trener želi zadržati ovu momčad uz još par pojačanja.

Prvo pojačanje koje je Ištuk dobio, a o kojem je naš portal već pisao, je Ante Serdarušić, koji je došao zamjeniti Dejana Martinovića s kojim su Širokobriježani raskinuli ugovor. Uz Martinovića, na Pecari više ne „stanuju“ ni Veliz ni Lisboa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.