Wagner: Želimo pobjedu, navijači će gledati pravi derbi

Brazilac uoči duela sa Sarajevom

Wagner: Želimo pobjedu, navijači će gledati pravi derbi

Jedan od najzanimljivijih duela 23. kola Premijer lige BiH na Pecari će odigrati domaći Široki Brijeg i Sarajevo.

Obje ekipe se nalaze u vrhu tabele i sigurno je da motiva ni jednima ni drugima neće nedostajati.

 

Svoje impresije uoči ove utakmice je iznio i Brazilac u redovima Širokog Brijega, Wagner Santos Lago. On je također iskoristio priliku da pozove publiku da podrži njegovu ekipu u ovom okršaju.

 

"Dolazi nam Sarajevo i želimo pobijediti tu utakmicu. To nam je najveći motiv sada u nedjelju i želim iskoristiti priliku da pozovem publiku i navijače da dođu navijati i da gledaju pravi derbi na Pecari", rekao je Wagner te je istakao kako je i protiv Sarajeva spreman za postizanje golova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Ja sam uvijek spreman da dajem golove i uvijek tražim priliku za to i ukoliko je bude ja ću to iskoristiti na najbolji način", rekao je na kraju Brazilac.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti