Wagnerov originalni odgovor na pitanje može li prebaciti nekadašnji živi zid Vezira

Legenda Premijer lige

Wagnerov originalni odgovor na pitanje može li prebaciti nekadašnji živi zid Vezira

Admin Čaušević

Wagner Santos Lago je punih 15-ak godina je bio, ako ne najbolji, onda u grupi najboljih igrača Premijer lige BiH.

Najbolji strijelac u historiji Premijer lige je vodio velike borbe protiv raznih generacija fudbalera, a u međuvremenu postao je cijenjen i poštovan kako od saigrača tako i protivnika.

Legendarni Brazilac dobio je i zanimljivo pitanje na društvenoj mreži Facebook da li bi mogao prebaciti živi zid od nekadašnjih igrača NK Travnik.

Nurković, Aleksić, Zajmović, Ribić, Sadiković i Nermin Varupa su prije nekoliko godina napravili fotografiju u svlačionici, a Wagnerov odgovor je bio originalan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nemam šanse, jedino Juninho Pernambuchano kada je bio u formi. Veliki pozdrav", odgovorio je Wagner.

Kakav zid, od ovog bi se i Nokia 3310 razbila :D Nurković, Aleksić, Zajmović, Ribić, Sadiković i N. Varupa. Wagner Santos Lago Da li bi mogao prebaciti ovo?

Posted by SportSport.ba - Premijer Liga BiH on Saturday, August 22, 2020

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi