Walcott: Najbolji tim Arsenala u kojem sam igrao

Fudbaler Arsenala

Walcott: Najbolji tim Arsenala u kojem sam igrao

Londonski Arsenal sezonu u Premiershipu završio je na trećem mjestu, a sada slijedi borba za odbranu trofeja u FA kupu protiv Aston Ville. 

Theo Walcott sretan je na Emiratesu i u razgovoru za engleske medije istakao je da Arsenal trenutno ima najbolji sastav u posljednjih deset godina. 

"Završili smo treći, a to je korak naprijed u odnosu na prošlu sezonu, ali, kao što sam rekao i ranije moramo da se izborimo i za naslov prvaka. Ovdje sam deset godina i mogu slobodno reći da je ovo najbolji tim Arsenala u kojem sam igrao", kazao je Walcott.

Krilni nogometaš Arsenala uspješno se oporavio od povrede i već u posljednjem kolu Premiershipa postigao tri pogotka protiv WBA.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Samo želim da igram. Dobio sam priliku tada i odigrao sam veoma dobro", dodo je Walcott. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.