Walker proživljava najgore trenutke: Tabloidi, mučite mi djecu

Defanzivac Manchester Cityja se oglasio

Walker proživljava najgore trenutke: Tabloidi, mučite mi djecu

Defanzivac Manchester Cityja Kyle Walker požalio se kako ga engleski tabloidi - maltretiraju.

Ime ovog fudbalera posljednjih dana je u žiži javnosti, i to zbog stvari koje nemaju veze sa fudbalom. Naime, saznalo se da je u periodu samoizolacije organizovao orgije u svom domu, te da je nekoliko dana u roku od 24 sata još tri puta prekršio uvedene mjere.

To je zgrozilo javnost u Engleskoj, naročito jer je Walker na društvenim mrežama dijelio lekcije da je važno ostati kući zbog opasnosti od korona virusa, a u međuvremenu oglasio se i on sam.

Na Twitteru je objavio izjavu u kojoj navodi kroz kakve probleme prolazi.

"Nedavno sam prošao kroz jedno od najtežih razdoblja u svom životu za koje preuzimam punu odgovornost. Ali, sada osjećam kao da me maltretiraju. To više ne utječe samo na mene, već i na zdravlje moje porodice i moje male djece. Čak se ne osjećam sigurno u svom domu", kaže Walker.

Potražite više informacija na temu Premier league:

The Sun je objavio da je Walker kršio izolaciju kako bi se vidio s članovima porodice, ali on se pravdao da je sestri želio odnijeti rođendanski poklon, te potom za roditelje 'pokupiti kuhanu hranu'.

"Kad će biti kraj ovog ludila? I ja sam ljudsko biće, bez obzira na to što sam profesionalni sportista. Da li iko razmišlja o mojim osjećanjima i psihičkom maltretiranju moje porodice i mene", napisao je Walker.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi