Walter Mazzari u ulozi "kad si nervozan, nisi svoj"!

Kad promaše šansu, zagrizi flašu

Walter Mazzari u ulozi "kad si nervozan, nisi svoj"!

Fudbaleri Intera su u okviru 30. kola italijanske Serie A na svom stadionu remizirali sa Udineseom, a rezultat je nakon 90 minuta glasio 0:0.

Iako je tim sa Giuseppe Meazze konstantno stvarao prilike pred golom "zebri", do pogotka koji će im donijeti vodstvo i nove bodove. 

Ipak, očito dekoncentrisani fudbaleri Intera nisu uspjeli da loptu pospreme iza leđa Scuffeta, a svaki njihov promašaj proživljavao je njihov trener Walter Mazzarri.

On je u jednom trenutku, toliko bijesan zbog još jedne propuštene kolosalne prilike, zagrizao plastičnu flašicu. Pogledajte:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.