Wanamaker na meti Darussafake

Nude odlične uslove

Wanamaker na meti Darussafake

Bradley Wanamaker bio je jedan od najstandardnijiih igrača Brose Basketsa u prošloj sezoni.

Brose je lako stigao do titulu u njemačkom šampionatu, a sjajni američki bek imao je veliku ulogu u osvajanju novog trofeja.

Wanamaker je prilično dobar bio i u Euroligi, što nije promaklo mnogobrojnim evropskim timovima koji sada žele da ga vide u svojim redovima.

Najviše interesovanja za Amerikanca, koji je postao slobodan igrač, pokazala je Darussafaka. Koliko je turski tim ozbiljan najbolje pokazuje ponuda od 2,3 miliona dolara za dvogodišnju saradnju.

Olympiacos i Fenerbahče takođe su u trci za Wanamakerom, ali prema pisanju pojedinih medija ovi timovi nisu konkurentni Darussafaki, barem kada je u pitanju novčana ponuda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti