Wanda je doslovno spremna na sve kako bi Mauro Icardi potpisao za Juventus
(Foto: EPA)

Žrtvuje se zbog muža

Wanda je doslovno spremna na sve kako bi Mauro Icardi potpisao za Juventus

M. Šljivak

Mauro Icardi napušta Inter.

Argentinski napadač je prekrižen kod novog trenera Nerazzurra Antonija Contea i izvjesno je da ćemo ga gledati u nekom drugom klubu.

Najviše se 26-godišnji fudbaler povezuje sa prelaskom u redove torinskog Juventusa. Čak je i njegova supruga i agentica, kontroverzna Wanda Nara, zainteresovana za ovu opciju i spremna je da se odrekne mnogih stvari.

Tako je ona u svojstvu agenta već obavila pregovore sa direktorom Juventusa Fabiom Paraticijem. On joj je iznio sve ono što bi trebalo promijeniti u njihovom javnom životu, ako žele u Juventus, a Wanda je navodno pristala.

Spremna je tako da se odrekne voditeljske uloge u popularnom showu Tiki-Taka, poprilično će smanjiti javne istupe kada je u pitanju karijera njenog supruga, sve kako bi se prelazak u Juventus dogodio.

Međutim, sada ogroman problem pravi Inter. Tim sa Giuseppe Meazze je šampionu Italije odlučio povećati cijenu i traže čak 80 miliona eura za usluge ovog fudbalera.

Ipak, ako je suditi po transferima koje je Stara dama godinama unazad radila, dolazak Icardija je realna opcija, jer će se nekako mjesto za novi veliki transfer napraviti.

Argentinac je prethodnih šest godina nosio dres Intera. Nastupio je ukupno 219 puta i postigao je 124 gola za ovaj tim.

U karijeri je još igrao za Sampdoriju, dok je prošao omladinske kategorije Barcelone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Oglasi