Wanda Nara pred duel Intera i Barce prozvala Ronalda!
Supruga Maura Icardija smatra da je nemoguće da Ronaldo zbog odmora propusti duel svog kluba i da bi on, unatoč svemu, bio na terenu i pokušao da zabije koji gol više

Zgodna plavuša iznijela svoje mišljenje

Wanda Nara pred duel Intera i Barce prozvala Ronalda!

Edmir Škorić

Supruga Maura Icardija Wanda Nara imala je neobičnu poruku gostujući u jednoj emisiji prije duela Intera i Barcleone.

Večeras od 21 sat Inter dočekuje Barcelonu, a ovaj meč spremno dočekuje Icardi, koji je za vikend odmarao protiv Đenovljana, baš kako bi bio svjež za okršaj s Barcom.

Inter je bez Icardija slavio s 5:0 protiv Genove, pa je Icardi propustio priliku da zabije još neki gol, a sada ih ima šest u Seriji A, jedan manje od Ronalda (Juventus).

Upravo je zbog toga Icardijeva supruga Wanda prozvala Portugalca. Dobro, ne baš direktno, ali očigledno da je imala tajnu poruku.

"Voljela bih da vidim kako Ronaldo ne igra dok njegov tim pobjeđuje 5:0, a on propušta priliku da zabije bar tri gola", kazala je Wanda.

Ona je također istakla da nije istina da su Messi i Icardi u određenom sukobu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mauro ima lijepo pamćenje na Barcu, a s Messijem je oduvijek bio u prijateljskim odnosima", istakla je Wanda.

Mauro će večeras biti ključni igrač Intera u duelu protiv Barcelone. Katalonci su u meču na Nou Campu prije dvije sedmice slavili s 2:0 i imaju devet bodova, tri više od Intera, dok su PSV i Tottenham osvojili po bod.

Top Komentari

Edin Merlin
Prostitutka proziva GOSPODINA ! previse tuzno da bi se smijao !
32 4
Honduras
Što zena moze iz mjesta to đavo ne moze iz zaleta.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi