Wanda o budućnosti Maura Icardija: Predsjednici klubova ne trebaju gledati moj Instagram

Supruga argentinskog fudbalera sasvim jasna

Wanda o budućnosti Maura Icardija: Predsjednici klubova ne trebaju gledati moj Instagram

M. Šljivak

Argentinska manekenka Wanda Nara govorila je za italijanski nedjeljnik Oggi o budućnosti svog supruga Maura Icardija.

Sjajni napadač igra kao posuđen igrač iz Intera u redovima francuskog PSG-a. Tamo je zaista sjajan, ali Wanda još uvijek nije sigurna hoće li njen muž ostati član francuskog prvaka.

Ona je govorila o Maurovoj budućnosti. Priznala je kako ne zna gdje će njen muž igrati naredne sezone, ali je istakla da je u pregovorima jako ozbiljna i da to čelnici timova moraju razumjeti.

"Ne znam hoćemo li naredne godine živjeti u Milanu ili Parizu? Hoće li ikad doći u Juventus? Zaista ne znam. On će izabrati, ja ga samo pratim", rekla je Wanda koja je agent svog supruga i nastavila je:

"Teško mi je sve to objasniti, ali znam tačno šta on želi i šta ga čini zadovoljnim. Činjenica da ga podržavam kao žena i agent daje mu tu dodatnu sigurnost. Predsjednici klubova me poznaju već godinama i znaju kakva sam žena. Model sam od šeste godine, veoma sam popularna i zbog Maura sam napustila sve. U 2020. smo godini i ljudi me ne bi trebali osuđivati zbog načina oblačenja i fotografija na Instagramu. Ozbiljan sam menadžer i njih bi samo to trebalo zanimati", jasno je poručila Wanda.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Icardi je ugovorom vezan za Inter do 2022. godine. Ipak, trener Nerazzurra Antonio Conte ne računa na njega i očekuje se da će on tokom ljeta napustiti Giuseppe Meazzu.

Argentinac je ove sezone nastupio 28 puta za PSG i postigao je 19 pogodaka.

Top Komentari

Celtic
ooo Wanda kur vetino stara !
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti