Wanda odvela Maura iz Pariza i on je s PSG-om okončao saradnju
Foto - EPA

Neće se više vraćati

Wanda odvela Maura iz Pariza i on je s PSG-om okončao saradnju

M. Šljivak

Mauro Icardi neće završiti sezonu u PSG-u.

Argentinski napadač posuđen je franucskom prvaku iz redove Intera, a igrao je dosta dobro do prekida prvenstva, te je zabio 17 golova u 26 nastupa.

Ipak, Icardi naredne sezone neće nositi dres PSG-a. Njegova supruga i agent Wanda Nara saopštila je rukovodstvu ovog tima da ne žele ostati u klubu i da se žele vratiti u Italiju.

Gazzetta dello Sport tvrdi kako je sportski direktor Parižana Leonardo već donio odluku da Icardija oslobodi svih obaveza i prije završetka sezone, te će vjerovatno njegova posudba biti prekinuta ranije od očekivanog.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Icardijeva želja je povratak u italijanski fudbal. Tamo ga želi torinski Juventus i vrlo je moguće da će ovaj 27-godišnji napadač obući dres velikana iz Torina.

On je prethodnih šest i po godina nosio dres Nerazzurra i postigao je 124 gola u 219 utakmica, ali na njega trener Intera Antonio Conte ne računa i Icardi će biti stavljen na transfer listu.

Top Komentari

Benjamingst
Ona njega vodi dok mu karijeru ne upropasti.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi