Svi stali, ljekari trče po terenu, utakmica prekinuta: Čim je počela godina odmah dramatične scene!

Detalj s utakmice Watford - Tottenham

Svi stali, ljekari trče po terenu, utakmica prekinuta: Čim je počela godina odmah dramatične scene!

A. Čaušević

Početak 2022. godine je odmah mogao donijeti tragediju na fudbalskim stadionima. 

Posljednjih desetak dana na terenima je preminulo nekoliko fudbalera, a tragedija je umalo viđena i na Vicarage Roadu.

Utakmica Premiershipa između Watforda i Tottenhama je prekinuta u 85. minuti nakon što je bilo neophodno da se ukaže pomoć jednom od navijača.

Sudija je prekinuo susret, odmah je pozvao ljekarski tim koji je užurbano trčao na drugu stranu terena kako bi se ukazala prva pomoć.

Prve informacije govore da je jedan od navijača Watforda imao srčani napad, a pravovremenom reakcijom izbjegnut je crni scenarij.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prekid je trajao oko osam minuta, a u jednom trenutku mogli su se čuti i aplauzi s tribina. Šta se dešavalo pogledajte ovdje.

Nakon što je utakmica nastavljena Pijetlovi su nekakako uspjeli doći do pobjede. Za konačnih 0:1 pogodio je Sanchez u 96. minuti.

Top Komentari

bk123
Ovi srčani udari kod navijača nešto učestali...da li to ima neke veze s vakcinacijom il' ne neznam...al čovjek ne može a da ne posumnja
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi