Watzke: Male su šanse da prođemo dalje
Foto: EPA

Izvršni direktor Borussije

Watzke: Male su šanse da prođemo dalje

Izvršni direktor Borussije Hans Joachim Watzke ocijenio je da tim iz Dortmunda ima male šanse da eliminiše Monaco iz Lige prvaka. 

U prvoj utakmici Milioneri su na domaćem terenu poraženi od Monaca rezultatom 3:2 i pred izabranicima Thomasa Tuchela je u revanšu težak zadatak, a toga je svjestan i izvršni direktor kluba Hans Joachim Watzke. Ipak, ne gubi nadu u prolazak dalje. 

"Ekipa je bila izuzetna prethodne nedjelje. Nismo sanjati. Znamo da su male šanse da prođemo dalje, ali postoje", izjavio je Watzke uoči utakmice

Borussia ovu utakmicu dočekuje u dobroj atmosferi nakon pobjede u prvenstvu protiv Eintrachta iz Frankfurta, a Tuchel će moći da računa na sve igrače izuzev ranije povrijeđenih Gotzea, Rodea, Schurrlea i Bartre. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, meč između Monaca i Borussije igra se sutra s početkom u 20:45 sati. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi