Weitzer i Roskam na probi u Širokom
Mateo Roskam

Nova imena na Pecari

Weitzer i Roskam na probi u Širokom

Široki Brijeg se trenutačno nalazi na pripremama na Kupresu gdje je klima koliko toliko povoljnija što olakšava treninge, za razliku od vrućina u Širokom.

Na Kupres su sa izabranicima Ive Ištuka otputovala i dva nova imena. Radi se o zadnjem veznom igraču Ivoru Weitzeru (1988.) koji je igrao u drugoj hrvatskoj ligi u Pomorcu, te o stasitom napadaču Mateu Roskamu (1987.) koji je nastupao za Šibenik, Zagreb, a dolazi iz Cultural Leonese, kluba koji se natječe u španjolskoj B diviziji.

Ovi igrači bit će na probi u Širokom i ako se pokažu kao pojačanja s njima će se potpisati ugovor.

Vrijedi spomenuti da se Ante Serdarušić još nije pojavio na pripremama Širokog, a nije dostupan ni na mobitel pa se njegov status još uvijek ne zna, ali kako sada stvari stoje na njega se više ne računa. Iako je potpisao ugovor sa Širokim, neopravdan izostanak i ne javljanje u klub mu se neće oprostiti.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.