Weitzer: Sve je dogovoreno, u ponedjeljak dolazim u Tuzlu

Riječanin pred potpisom za Slobodu

Weitzer: Sve je dogovoreno, u ponedjeljak dolazim u Tuzlu

S. Mlaćo

Nogometaše Slobode danas očekuje prijateljski meč protiv jesenjeg prvaka Prve lige FBiH Zvijezde iz Gradačca, a tim sa Tušnja u narednim danima bi mogao dobiti i nova pojačanja.

Tuzlaci pregovaraju sa Riječaninom Ivorom Weitzerom, 29-godišnjakom koji će prema svemu sudeći i obući dres Slobode. Weitzer je posljednji angažman imao u uzbekistanskom Bukharu i trenutno je slobodan igrač.

"Sve je dogovoreno, ali nije još sve završeno. U ponedjeljak trebam biti u Tuzli, proći ljekarski pregled i potpisati ugovor do kraja sezone", kazao je Weitzer za SportSport.ba.

Ovom nogometašu Sloboda neće biti prvo premijerligaško iskustvo s obzirom da je u BiH već nosio dres Širokog Brijega, a bio je i član Pomorca, Istre, Malavana, Zadra, Pecsija, Lučkog, Panelefsiniakosa i Vlaznije. Nastupa na poziciji ofanzivnog veznog.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi