Welbeck ovog ljeta mijenja klub i odlazi na mjesto koje je prikladnije njegovoj formi

Svrake žele Welbecka

Welbeck ovog ljeta mijenja klub i odlazi na mjesto koje je prikladnije njegovoj formi

Krilni fudbaler Arsenala Danny Welbeck godinama se 'motao' samo po najvećim klubovima na Otoku, ali čini se kako će ovog ljeta ipak da se spusti na nivo koji je približan partijama koje je pružao tokom karijere.

Welbeck je trenutno član Arsenala, ali i ove sezone je mnogo više van terena zbog povreda nego na terenu, a i kada je tu, ne prikazuje partije koje zadovoljavaju navijače Arsenala.

Zbog toga bi na ljeto, prenose engleski mediji, trebao promijeniti sredinu, a za sada je zainteresovana ekipa Newcastle Uniteda.

Nekadašnji napadač Manchester Uniteda ima ugovor sa Arsenalom do kraja ove sezone, a isti neće biti produžen od strane Topnika, pa Newcastle može da ga dobije besplatno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako se prelazni rok bude bližio, tako će vjerovatno interes za Welbecka rasti, pa Newcastle vjerovatno neće biti jedini klub koji će ga pokušati dovesti.

Inače, Welbeck je ove sezone odigrao ukupno 14 utakmica u svim takmičenjima te je postigao pet golova uz jednu asistenciju.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi