Wenger: Dovest ćemo maksimalno tri igrača

Francuski stručnjak o pojačanjima

Wenger: Dovest ćemo maksimalno tri igrača

Francuski stručnjak na klupi Arsenala Arsene Wenger komentarisao je ljetni prelazni rok i želje njegove ekipe.

Arsenal je već doveo Granita Xhaku iz Borussije Moenhengladbach, a osim njega u klub će doći još maksimalno dva fudbalera.

"Mi smo već kupili jednog fudbalera - Granita Xhaku. Dakle, kupili smo veznog fudbalera i još uvijek tražimo na tržištu nove fudbalere, ali veoma je teško", rekao je Wenger i nastavio:

"Nije samo poenta u kupovini fudbalera. Također moramo držati dobar balans u ekipi. Ako kupite mnogo novih fudbalera, onda destabilišete tim. Dakle, još ćemo maksimalno dvojicu fudbalera dovesti".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da se s Arsenalom prije nekoliko dana povezivao napadač Leicestera, ali taj transfer je propao nakon što je Wenger rekao da on ostaje fudbaler Leicestera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi