Wenger drugo pojačanje dovodi iz Rusije?

Golovin na meti Topnika

Wenger drugo pojačanje dovodi iz Rusije?

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac prvo je pojačanje Arsenala za novu sezonu, ali je sigurno da se tu Topnici neće zaustaviti.

Arsenal je početkom ove sedmice zvanično potvrdio da je Sead Kolašinac novi igrač londonskog kluba u koji je stigao kao slobodan igrač iz Schalkea. Međutim, jasno je da se Arsene Wenger neće tu zaustaviti, te da će dovesti još nekoliko pojačanja kako bi konačno vratio povjerenje navijača.

Engleski mediji objavili su danas da je Arsenal već dogovorio drugo pojačanje, poprilično iznenađujuće za navijače ovog kluba. Navodno, na Emirates bi u narednim danima treba stići mladi vezni igrač moskovskog CSKA, Aleksandr Golovin.

Ovaj 21-godišnji fudbaler je jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi i navijače raduje što će karijeru najvjerovatnije nastaviti u Arsenalu. Kako pišu otočki mediji Arsenal će za ovog igrača platiti deset miliona funti, ali bi prvu sezonu Golovin mogao na posudbu i to nazad u CSKA. Ipak, treba sačekati nekoliko dana da se oglase oba kluba nakon čega će dosta toga biti jasnije. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi