Wenger: Glupost je da Ozil ide u Barcelonu

Demantovao medije

Wenger: Glupost je da Ozil ide u Barcelonu

Endin Čaušević, foto: EPA

Trener Arsenala, Arsene Wenger, izjavio je da Mesut Ozil neće svoju karijeru nastaviti u dresu Barcelone. 

Već nekoliko dana u medijima se špekuliše o tome da će Ozil već u januaru napustiti Arsenal i da će se vratiti u Španiju, ali ovaj put u dres Barcelone. Njemačkom reprezentativcu na kraju sezone ističe ugovor s Topnicima i prema svemu sudeći nema namjeru da ga produži.

"Glupost je da će Ozil potpisati za Barcelonu. Jasno mi je da ne možemo kontrolisati silne špekulacije. Svi fudbaleri imaju agente koji mogu pričati s kim god hoće. To je ono što oni žele i mi tu ne možemo ništa. Ali, koliko ja znam Ozil uopšte nije u kontaktu s Barcelonom", rekao je Wenger.

Engleski mediji jutros su objavili da je Ozil izjavio da ima dobru ponudu Manchester Uniteda, te da će ga Arsenal gotovo sigurno prodati u januaru. Barcelona je pokazala interes za ovog igrača, ali je Nijemac jasno poručio da mu je želja da ostane u Engleskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije