Wenger: Imamo problema sa završnicom
Foto: EPA

Menadžer Arsenala nakon poraza

Wenger: Imamo problema sa završnicom

Menadžer Arsenala Arsene Wenger dao je svoj komentar na utakmicu Evropske lige u kojoj je njegov tim kao gost poražen od Koelna sa 1:0.

Arsenalov trener nije bio previše razočaran porazom u rezultatski nebitnoj utakmici za Topnike, ali je istakao da ga brinu problemi sa realizacijom.

"Izgubili smo od Koelna koji nas je pobijedio iz penala, a pored toga je imao još samo jedan udarac ka našem golu. Dobro su se branili i zatvorili sve prilaze svom golu, iako smo imali prilika", rekao je Wenger, te nastavio:

"Nekako nam uvijek malo nedostaje. Imamo problema sa završnicom, Wilshere, Welbeck i Giroud su imali prilike, ali zakazala je realizacija".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Bez obzira na poraz, Arsenal grupu H sigurno završava na prvom mjestu sa 10 bodova, četiri više od Zvezde i Koelna.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti