Wenger govorio o Aubameyangu, navijači zbunjeni

Dolazi li Gabonac?

Wenger govorio o Aubameyangu, navijači zbunjeni

Edmir Škorić

Menadžer Arsenala Arsene Wenger govorio je na press konferenciji nakon meča sa Crystal Palaceom, pa se dotakao i igrača koji najviše sada zanimaju navijače.

Naravno, radi se o Alexisu Sanchezu i Henrikhu Mkhitaryanu, te Pierre-Emericku Aubameyangu.

Sanchez je navodno već igrač Manchester Uniteda, a uz novac Topnici će dobiti i Armenca, dok bi i Aubameyang trebao da potpiše za londonski klub. Sve bi trebalo vrlo brzo da bude gotovo.

"Ništa se ne događa oko Aubameyanga. On van tima Borussije može da bude i iz nekog drugog razloga, a ne samo zbog transfera. Generalno, ovo je bio jako težak mjesec za nas, imali smo igrače koji su brinuli o svojoj budućnosti", istakao je Wenger, pa je dodao:

"Sanchez ide u United samo ako Mkhitaryan dođe kod nas. Sve će se znati u narednih 48 sati".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Francuz se kratko osvrnuo i na uvjerljivu pobjedu nad Palaceom (4:1).

"Igrali smo pravu našu igru u prvom poluvremenu. Bili smo brzi, igrali dobro od starta. Navijači su mogli da uživaju u našem fudbalu u prvih 45 minuta. Mi smo jedini tim koji je pobijedio Palace u zadnjihj 12 susreta", istakao je Wenger.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti