Wenger: Još uvijek mogu okrenuti stvari u timu
Foto: EPA

Francuz uvjeren

Wenger: Još uvijek mogu okrenuti stvari u timu

Midhat Šljivak

Većina navijača londonskog Arsenala traži odlazak Arsenea Wengera sa klupe ovog tima.

Međutim, 68-godišnji Francuz nema namjeru da se povuče sa ove funkcije, te namjerava da ispuštuje ugovor koji ga sa klubom veže do ljeta 2019. godine.

Priznao je da mu nije lako, ali vjeruje da sve loše stvari može ispraviti.

"Ovo mi se dešava po prvi put u karijeri. Nije mi lako, ali imam dovoljno iskustva i želje da potpuno okrenem stvari. Trenutno radimo greške u pogrešnim trenucima i to nas košta", rekao je Wenger, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moramo se držati skupa, nemamo drugih mogućnosti. Postoje mnoga pitanja kada se nađete u ovakvoj situaciji. Sve što je potrebno je raditi svoj posao i radite ono što mislite da je najbolje za tim", poručio je Wenger.

Arsenal je trenutno na šestom mjestu Premiershipa, ali sa jako malim šansama da se domognu četvrtog mjesta koje vodi u Ligu prvaka. Trenutno zaostaju velikuh 13 bodova za ekipom Tottenhama.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi