Wenger kupuje napadača

Telegraph licitira i s imenom Edina Džeke

Wenger kupuje napadača

Adnan Beganović

Menadžer Arsenala Arsene Wenger u januaru će sasvim sigurno dovesti napadača, a prema pisanju engleskih medija francuski stručnjak spreman je među Topnike dovesti čak i igrača koji nema pravo nastupa u Ligi prvaka.

Telegraph piše da je Wenger odlučio pojačati napad svoje momčadi te da uopšte neće gledati na to da li eventualno pojačanje ima pravo nastupa u Ligi prvaka, pa ova vijest našem reprezentativcu Edinu Džeki dodatno otvara vrata londonskog kluba.

Podsjetimo, engleski mediji već duže vrijeme pišu da je bosanskohercegovački Dijamant jedan od igrača koji su zapeli za oko Wengeru, ali su sumnjali da je transfer moguć u januaru zbog toga što je naš internacionalac nastupao za Wolfsburg u Ligi prvaka.

Pored Džeke, francuski stručnjak je ranije pokazivao interesovanje i Klaas-Jan Huntelaar, Marouanea Chamakha iz Bordeauxa, Andre-Pierrea Gignaca iz Toulousea te Carltona Colea iz West Hama, a da li će eventualni transfer nekog od nabrojanih igrača ostati samo u sferi špekulacija saznat ćemo veoma brzo.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije