Wenger: Logično je da ću zabraniti igraču da ide u United

Stopirao Debuchyjevu posudbu

Wenger: Logično je da ću zabraniti igraču da ide u United

U engleskim medijima se podiglo dosta prašine oko poteza menadžera Arsenala Arsenea Wengera, koji je glavni krivac što njegov sunarodnjak Mathieu Debuchy nije završio na Old Traffordu.

Wenger je stopirao transfer koji se trebao dogoditi posljednjeg dana januarskog prelaznog roka, a njegova odluka nije se svidjela ni samom fudbaleru, koji je želio na Old Trafford.

Nakon što se Mathieu već izjasnio rekavši da ga "Wenger nervira", oglasio se i francuski stručnjak.

"Igrači se ne šalju na posudbu u konkurentske ekipe, barem ja to smatram normalnim. Logično je da ću, ako već mogu, zabraniti fudbaleru da ode u Manchester United", poručio je Wenger.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U prošlosti nisu bili toliko rijetki veliki transferi igrača u Arsenal i Manchester United. Sa Emiratesa je na Old Trafford svojevremeno prešao Robin Van Persie, dok je Danny Wellbeck nešto kasnije napravio transfer u suprotnom smijeru.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi