Wenger nakon poraza: Morate da se divite umjetnosti
FOTO: EPA

Trener Arsenala

Wenger nakon poraza: Morate da se divite umjetnosti

Arsene Wenger je bio zadovoljan igrom koju su njegovi izabranici sinoć pružili na Camp Nou protiv Barcelone. 

Španski tim je na kraju slavio sa visokih 3:1, a unatoč porazu trener Arsenala nije imao što zamjeriti svojim igračima jer su, kako kaže, igrali protiv ekipe koja ima najbolje napadače. 

"Zadovoljan sam izdanjem, kvalitet utakmice je bio dobar. Ova naša partija pokazuje da sezona još nije gotova. Jedino sam razočaran rezultatom, ali igrali smo protiv ekipe koja ima najbolje napadače koje sam ikad vidio", kazao je Wenger i potom dodatno pohvalio Barcelonu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Oni ni iz čega stvore priliku. Morate da se divite umjetnosti. Imaju dvojicu ili trojicu igrača koji mogu da transformišu normalan život u umjetnost. Za mene je to i mučenje, ali to što Messi radi je posebno", istakao je Wenger. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi