Wenger ne vjeruje u Galacticose
Arsene Wenger

Trener Arsenala skeptičan

Wenger ne vjeruje u Galacticose

Trener Arsenala Arsene Wenger smatra da je predsjednik Real Madrida Florentino Perez preuzeo na sebe veliki rizik provodeći politiku Galacticosa.

“Količina potrošenog novca je šokantna, ali sam siguran da je odluka investitora da potroši novce na Kaku i Cristiana Ronalda rezultat jako dobrog proračuna”, rekao je Wenger.

“Međutim, potpisivanje trojice takvih fudbalera uvijek predstavlja riziki. To na terenu može napraviti mnogo toga lošeg”, dodao je francuski stručnjak na klupi Arsenala.

Florentino Perez namjervao je dovesti upravo Wengera na trenersku klubu Reala, ali je strateg Arsenala odbio ponudu da pređe na Santiago Bernabe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije