Wenger: Nećemo dovesti zamjenu za Cazorlu

Ima alternative...

Wenger: Nećemo dovesti zamjenu za Cazorlu

Arsenalov trener Arsene Wenger poručio je da londonski klub neće dovoditi zamjenu za Santija Cazorlu. 

Španski fudbaler je van stroja od 19. oktobra, a prema vijestima iz Arsenala zbog operacije skočnog zgloba će pauzirati između dva do tri mjeseca. 

Njegovo odsustvo će zasigurno biti hendikep za Arsenal, ali trener Wenger vjeruje da u timu ima adekvatne alternative i neće tražiti zamjenu u januaru. 

"Nećemo dovesti zamjenu za Cazorlu u januaru. Imamo mnogo igrača u veznom redu, a nije izvjesno i da možemo naći pravu zamjenu. Operacija je uvijek loša vijest, znate kada će biti obavljena, ali ne i kada će igrač tačno moći zaigrati. Uvijek pokušavam da ih izbjegnem. Ipak, u ovom slučaju injekcije nisu riješile problem", izjavio je Wenger.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Arsenal u Premiershipu trenutno zauzima četvrtu poziciju sa tri boda manje u odnosu na vodeći Chelsea. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi