Wenger: Otkaz? Ma dajte molim vas

Ne planira da ide

Wenger: Otkaz? Ma dajte molim vas

Edmir Škorić

Menadžer Arsenala Arsene Wenger nema namjeru da napusti klub na kraju sezone.

Arsenalove legende dižu glas protiv Wengera i traže njegov odlazak, pa je Ian Wright za Sky Sports kazao kako je Wenger umoran i kako je vrijeme da se odmori.

Wrightove riječi pomalo su i uvrijedile francuskog stručnjaka, koji je ubrzo demantovao da će na kraju sezone podići sidro i napustiti Emirates.

"Ne znam što je Wright mislio s tim da sam umoran? Možda jer sam ustao ujutro i navečer sam kasno zaspao. Da, zbog toga sam nekad umoran. Cijenim to što mi želi da se odmorim, ali nisam spreman za to", rekao je Wenger.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal je za vikend pobijedio Hull golovima Alexisa Sancheza, ali predaleko je od trofeja ove sezone. Wenger je na klupi Topnika od 1996. godine, te je s londonskim klubom osvojio tri naslova u Engleskoj, posljednji davne 2004. godine, te šest naslova FA Kupa i šest naslova Community Shielda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi