Wenger po BiH traži novog Džeku

Wenger po BiH traži novog Džeku

Trener Arsenala Arsene Wenger veliki je poštovalac igre Edina Džeke, što je u više navrata potvrdio.

Međutim, cijena našeg reprezentativca iznosi 40 miliona eura, što Arsenal nije spreman platiti. Wenger je zato naložio šefu skautske službe Arsenala Steveu Rowleyu da pošalje svoje skaute u Bosnu i Hercegovinu, u nadi da će naći novog Džeku.

Tako je skaut Arsenala Bobby Bennet otputovao za BiH još prošle sedmice, gdje mu je posao da pokuša pronaći talente u fudbalu, vrijedne igre na Emiratesu.

Benneta zanimaju veoma mladi igrači, čak do deset godina starosti, a ako je suditi po uspjesima skauta Arsenala i Wengera u pronalaženju mladih talenata (Fabregas, Van Perise, Clichy, Sagna, Eboue...) ne treba sumnjati da bi Topnici u BiH mogli izvući neko novo "čudo od djeteta".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti