Wenger šalje skaute po Misimovića?

U Arsenalu se cijene Zmajevi

Wenger šalje skaute po Misimovića?

Arsenal već dugo vremena prati Edina Džeku, ali je trener Topnika Arsene Wenger listi želja sada pridodao i Džekinog saigrača iz reprezentacije BiH i Wolfsburga Zvjezdana Misimovića.

Francuski stručnjak na klupi Arsenala veoma cijeni igrače sredine terena, lucidnih poteza, kakav je Zvjezdan Misimović. Wenger zbog toga početkom ljeta planira na Emirates dovesti našeg reprezentativca, javili su engleski mediji.

Navodno će večeras na Koševu dva skauta engleske ekipe imati za zadatak da prate Misimovića i Džeku, po nalogu Arsene Wengera.

Arsenal je za Misimovića spreman platiti deset miliona funti, a vrlo lako bi se moglo desiti da Arsenal pokuša dovesti i Edina Džeku, pa bi naredne sezone mogli gledati sjajni dvojac Zmajeva na Emiratesu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.