Wenger: Sancheza ne dotiču priče oko transfera
Foto: EPA

Spreman za Liverpool

Wenger: Sancheza ne dotiču priče oko transfera

Arsene Wenger će imati na raspolaganju Alexisa Sancheza u nedjeljnoj utakmici 3. kola Premiershipa.

Čileanski napadač je zbog povrede bio primoran propustiti prethodne dvije utakmice, ali sada je potpuno spreman i bit će u kombinaciji za Liverpool.

Ipak, postavlja se pitanje kakav će Sanchez (28) biti u ovoj sezoni. Želja za odlaskom je i dalje prisutna, pa mnogi sumnjaju da nije maksimalno fokusiran na obaveze u Arsenalu, no Wenger nije zabrinut.

"Sanchez se dobro osjeća. Fokusiran je na Arsenal i mislim da ga ne dotiču priče oko transfera. Neki igrači su navikli na takve stvari. On je sretan kod nas, a iako dosad nismo produžili ugovor, ne znači da nema šanse za to. Sada smo skoncentrisani na tim, ne na pojedinačne ugovore", kazao je Wenger, čiju izjavu prenosi Sky Sport.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Proteklih mjeseci Sanchez se povezivao sa prelaskom u Chelsea, Manchester City, Bayern i Paris Saint-Germain.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi