Wenger suspendovan, genijalna šala Nottingham Foresta

Pred nedjeljni duel

Wenger suspendovan, genijalna šala Nottingham Foresta

Edmir Škorić

Menadžer Arsenala Arsene Wenger neće moći da sjedi na klupi svog tima u susretu FA Kupa protiv Nottingham Foresta.

Wengera je FA suspendovao na tir meča zbog sukoba sa sudijama nakon utakmice protiv West Bromwich Albiona, što je bio razlog Nottinghama za jednu šaljivu poruku.

"Arsen Wenger će biti na tribinama u nedjelju. Hoćete li i vi doći? Gospodine Wenger, ako želite da uanprijedite svoje ulaznice u neki bolji paket, to možete uraditi na sljedećem linku", napisalo su iz engleskog drugoligaša.

Arsenal gostuje Nottingham Forestu u nedjelju od 17 sati, a Topnici će bez Wengera pokušati da ostvare plasman u narednu rundu takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi