Wenger već ima novi posao?
Foto: EPA

Preuzima PSG

Wenger već ima novi posao?

Midhat Šljivak

Menadžer Arsenala Arsene Wenger nakon dvije decenije bi mogao napustiti londonski klub.

Francuski mediji tvrde da je 67-godišnji stručnjak dobio novu ponudu PSG-a i da bi Wenger konačno mogao pristati na dolazak u ovaj klub.

"Wenger je ranije odbio dvije ponude od bogatih katarskih ulagača, jer je želio ostati lojalan klubu", tvrde mediji.

Navodno, Wenger bi na klupu PSG-a mogao već u junu. Rukovodstvo kluba iz Pariza će sačekati duel protiv Barcelone u Ligi prvaka, a ako se Sveci oproste od takmičenja, biće to kraj za Unaija Emeryja na klupi ovog tima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Do kraja sezone bi klub vodio privremeni trener, a Wenger bi na početku nove sezone preuzeo vođenje tima s Parka prinčeva.

Wengeru na kraju ove sezone ističe ugovor s Arsenalom, a nema naznaka da će dobiti novi, pa bismo ovog stručnjaka uskoro mogli gledati na novom poslu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi