Wenger završio novo pojačanje u Parizu?
Foto: EPA

Stiže Moura?

Wenger završio novo pojačanje u Parizu?

M. Šljivak

Londonski Arsenal mogao bi u narednim danima dobiti još jedno pojačanje.

Iako se u redovima Topnika najviše spominje dolazak Pierrea-Emericka Aubameyanga iz redova Borussije Dortmund, novi član Arsenala mogao bi postati i brazilski fudbaler Lucas Moura.

ESPN iz izvora bliskih timu iz Londona tvrdi da je 25-godišnji krilni igrač jako blizu dolaska na Emirates i da bi posao menadžer Topnika Arsene Wenger mogao završiti u narednim danima.

Lucas je član PSG-a postao 2013. godine. Stigao je kao velika nada brazilskog fudbala za 40 miliona eura iz Sao Paula, ali na Parku prinčeva nije pokazao sve što zna, jer je uvijek bio u sjeni velikih zvijezda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako je i ove sezone. Nastupio je u samo šest utakmica i postigao je jedan gol i zbog toga je najavio odlazak.

Da li će završiti u Arsenalu, saznaćemo u narednim danima.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi